Info

CWS Belgium heeft meer dan 25 jaar ervaring. Daarom kunnen wij steeds de beste prijzen garanderen. Vergelijk, en zie waarom onze spas de beste keuze zijn!

Vergelijk prijs

Kijk zelf rond en vergelijk de prijzen. U zult dan snel tot de conclusie komen dat CWS Belgium de beste prijs-kwaliteit verhouding biedt.

Vergelijk kwaliteit

Onze spas worden geheel vervaardigd uit de beste materialen. Zo is de omkasting en het frame van de spas volledig van onverwoestbaar kunstof gemaakt. De hoogwaardige motoren en computersystemen zijn van topkwaliteit. De professionele installatie zorgt ervoor dat u continue van uw spa kunt genieten, zonder veel onderhoud.

Vergelijk prestatie

De roterende jets die gebruikt worden in onze spas doen veel meer dan directe jets die u in veel andere spabaden zult vinden. De draaiende jets, bereiken een groter deel van het lichaam en zorgen voor een veel intensere belevenis. Het effect van een roterende jet kunt u dan ook vergelijken met de sensatie die u ervaart van drie tot acht directe jets.

Vergelijk mogelijkheden

De verschillende zit- en ligplaatsen bieden een heel scala aan unieke massagemogelijkheden. Uw lichaam wordt van top tot teen gemasseerd. De massagejets zijn strategisch geplaatst voor optimaal comfort en maximaal effect. Kies uit de vele mogelijkheden de spa die bij u past. Heeft u speciefieke wensen, dan kunt u altijd uw eigen spa samenstellen. U bepaalt dan zelf waar u de jets in uw spabad wilt hebben voor een massage op maat.

Vergelijk service

Wij zorgen ervoor dat u elke dag onbezorgd kunt genieten van uw spa. Mocht er toch een storing omptreden, dan is onze professionele servicedienst erop gericht om uw spa snel weer goed te laten werken.

Vergelijk het zelf

Ontspanning puur, een weldaad voor uw lichaam en geest vormgegeven in een kwalitatief spabad voor een aantrekkelijke prijs. Dat is wat wij u bieden, dat is onze missie. Wij dagen u uit ons te testen. Vergelijk het zelf